Anmeldelser – elever

Herunder anmeldelser fra tidligere elever på Æblegård Friskole:

“Æblegård Friskole er et helt fantastisk sted, fyldt med gode oplevelser og godt sammenhold mellem elever og lærere. Det er uden tvivl det sted hvor jeg har nogle af de bedste minder fra der jeg boede i jylland. Klart anbefalet som kur mod skoletræthed”!

“Jeg gik på Æblegård Friskole fra 2 til 4 og det var de bedste år i mit liv. Jeg havde en svær periode i de år og lærerne hjalp mig meget. Så jeg vil anbefale Æblegård friskole, det er i hvertifald den bedste skole jeg har gået på, og jeg har skiftet skole 5 gange”.

“Æblegård Friskole vil altid have en hel speciel plads i mit hjerte. Det var syv helt fantastisk år, med det bedste personale og de bedste elever. Fællesskabet er super godt, alle kender hinanden og så er der plads til alle”!

“I dag var dagen hvor min sidste skoledag fandt sted. Det har været 4 dejlige år jeg har haft på Æblegård Friskole, som jeg vil se tilbage på og smile 🙂 Skolen har forandret mig fra en lille bange dreng, til en stor stærk selvsikker knægt. På en skala fra 1-100 vil jeg sige, at Æblegård Friskole ligger langt ud over den skala”!

“Nu har jeg gået på Æblegård Friskole i 1 år og 6 dage – og det har været en skøn tid. Jeg har nydt det rigtig meget og jeg kommer til at savne alle på skolen når det snart bliver sidste skoledag. Tak for alt I har gjort for mig – tak for at I har hjulpet mig op på skinnerne”!

Share with:

FacebookTwitterGoogleVkontakteTumblrLinkedInRedditPinterestPocketDigg